[ Generalna ] 12 Decembar, 2009 13:24

www.nsas.rs – Zvaničan sajt odbojkaškog kluba „NSAS NOVI SAD“. Malo istorijata, malo o ekipi i stručnom štabu. Nije loše, mada treba ga updateovati po mom mišljenju. A i što bi ste išli na sajt kad sve možete videti na mom blogu? Šalim se, naravno... Dobro je imati sajt, naš je čak i lepo osmišljen ali pod hitno treba ubaciti nove podatke, igrače, događaje...

http://www.srbijasport.net - Na ovom sajtu u delu posvećenom odbojci možete pratiti rezultate Super lige i Prve lige Srbije. Redovno ažuriranje podataka, kratki opisi klubova i rezultati svih odigranih kola i raspored narednog kola.

[ Generalna ] 12 Decembar, 2009 13:01

Ne znam da li je posle ovakvog naslova potrebno nešto reći. Danas počinje drugi deo sezone, odnosno utakmice iz drugog dela koje se obično igraju na proleće, ali takav je sistem takmičenja. Naš klub je poznat po tome da uvek bolje igra u tom periodu. Nadam se da će tako biti i ove godine, da ne ureknem. Da li do tad prođe period uigravanja ili jednostavno više volimo toplije dane,nemam pojma. „Naše je proleće“, kako kažu u Crvenoj zvezdi. Elem, još nije proleće, napolju je 3 stepena celzijusovih, sunca ni u najavi tako da se ne možemo osloniti na faktor proleće.

Pamet u glavu, srce na teren, pa da konačno vežemo dve pobede, red bi bio. A i igramo sa starim poznatim protivnikom, kad im nismo uzeli sve bodove u prvoj tekmi, daj sad da ih pošaljemo kući plačući..!

PS naslov preuzet sa facebook profila Milana Ćele Katića.